Zittingsavonden

Zittingsavonden met Americaanse acts

Op 14 en 15 februari staan de zittingsavonden op het programma. Tot ons grote genoegen mogen we ook dit jaar weer Americaanse acts verwelkomen. “De Zwetsers” zullen ons wederom op de hoogte brengen van alle nieuwtjes oet ut durp. En Henk Litjens zal vanuit de  buutton de nodige schaele waezel vertellen.

Verder kunnen we jullie de volgende acts verklappen:

Op beide dagen zijn ook nog buuts van Robert van Lamoen, Frank Schrijen en Marlon Kicken. De feestelijke afsluiter van dit jaar is Goed Zat. En verder kun je deze avonden genieten van een optreden van de groep “Tlupt oit de hand” uit Liessel. Natuurlijk treden ook de winnaar(s) van de jeugdplaybackshow en de winnaar(s) van de playbackshow voor volwassenen weer op. Gaan de beentjes van de vloer bij de dansact van de dansgarde uit Sevenum. En wordt de Orde van Verdinste D’n Turftreiër uitgereikt. Beide avonden worden muzikaal opgeluisterd door de Joekskapel. Het belooft weer een groots spektakel te worden, wat je gezien moet hebben.

De voorverkoop zal ook dit jaar weer online plaats vinden (via www.ticketcrew.nl) en begint op zondag 26 januari om 10.30 uur. Prijs per kaartje bedraagt € 13,50 en je kunt er per persoon max. 20 reserveren.