Zittingsavonden met Americaanse act

Op 22 en 23 februari staan de zittingsavonden op het programma. Tot ons grote genoegen mogen we ook dit jaar weer een Americaanse act verwelkomen. “De Zwetsers” zullen ons wederom op de hoogte brengen van alle nieuwtjes oet os durp. Verder kunnen we jullie ook de volgende acts verklappen:

Op beide dagen zijn er buuts van Theo Nellen, Pierre van Helden en Hub Stassen. De feestelijke afsluiter van dit jaar is Onje Klonje. Verder zul je deze avonden kunnen genieten van een kolderiek optreden van “Os Jonges” uit Deurne.

Natuurlijk treden ook de winnaar(s) van de jeugdplaybackshow en de winnaar(s) van de playbackshow voor volwassenen weer op. Daarnaast zal op de avonden ook de Orde van Verdinste d’n Turftreiër uitgereikt worden. Beide avonden worden muzikaal opgeluisterd door de Ericakapel. En deze zelfde Ericakapel gaat ook nog een stukje opvoeren.

Het belooft weer een groots spektakel te worden, wat je gezien moet hebben. De voorverkoop zal ook dit jaar weer online plaatsvinden en begint op zondag 3 februari. Prijs per kaartje bedraagt € 13,50 en je kunt er per persoon max. 20 reserveren.

Let op!!
Vanwege een bomvol programma met diverse optredens zullen de zittingsavonden dit jaar om 20.00 uur beginnen.