Playbackshows 2019: 2 en 3 februari !!!

De 11de van de 11de is voorbij en dus is het nieuwe carnavalsseizoen geopend. Het Jeugdcomité heeft de vertrouwde playbackshows weer op de agenda gezet !!

Zoals voorgaande jaren wordt het vast weer een super gezellig weekend voor jeugd én volwassenen. Beide playbackshows vinden wederom plaats in de bondszaal van America. Spannend welke acts we dit jaar te zien krijgen !

Op zaterdagavond 2 februari zal voor de 19de keer de GROTE PLAYBACKSHOW plaats vinden. Voor iedereen die van de basisschool af is, is hier de kans !! Pak de uitdaging aan  om met één van die grote geldprijzen er van door te gaan !!! Hoofdprijs € 150,- . Geef je/jullie vóór 31 januari op bij Tiny Martens, dit kan per telefoon 077-4641848 of mail tinymartens-hermans@home.nl .

Op zondagmiddag 3 februari is dan de knalmiddag voor de basisschooljeugd. Voor de 36ste  keer vindt er dan de JEUGDPLAYBACKSHOW plaats.  Zit je in groep 1 t/m 8 van de basisschool en wil je deze middag er met de grote wisselbeker vandoor gaan en/of met een geldprijs of vind je het gewoon leuk om mee te doen. Geef je/jullie dan zo snel mogelijk op (vóór 23 januari) door het opgaveformulier, dat je binnenkort op school krijgt of in Peelklokje kunt vinden, in te vullen en in te leveren op Zwarte Plakweg 3a. Mailtje sturen naar tinymartens-hermans@home.nl kan ook. Voor iedere “artiest” is er een leuk aandenken.

Tijdens de Jeugdplaybackshow zullen de nieuwe
Jeugdprins en Jeugdprinses van 2019 en hun gevolg bekend gemaakt worden.

Kortom een gezellig weekendje uit voor iedereen uit America en omgeving !!
Schroom je niet !!  Schrijf je in voor dit festijn !!